اروپا

شهریور 11, 1397

دریافت اقامت دائم فرانسه بعدازتحصیل در فرانسه

دریافت اقامت دائم فرانسه بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه کلیه دانشجویانی که ویزای تحصیلی آن ها با عنوان دانشجویی (étudiant) صادر گردیده پس از فارغ التحصیلی می توانند به اداره پرفکتور (prefecture) رفته و درخواست ویزای APS (autorisation provisoire de séjour) نمایند. این ویزا به مدت 1 سال اعتبار […]