ویزای مولتی 5 ساله کانادا

پرسش های متداول درمورد وثیقه نظام وظیفه وتحصیل درخارج
مرداد 22, 1397
دریافت اقامت دائم فرانسه بعدازتحصیل در فرانسه
شهریور 11, 1397
نمایش همه

ویزای مولتی 5 ساله کانا و شرایط اخذ آن

ویزای بلند مدت چندگانه یا Multiple-Entry کشور کانادا ازجمله ویزاهای محبوب میان متقاضیان است زیرا این ویزا دارای دو ویژگی مهم بوده که عبارت اند از:
• ویزای مولتیپل این اجازه را به دارنده ویزا می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند
• دارنده ویزای توریستی کانادا می تواند از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف تردد کند
اعتبار 5 ساله ویزای مولتیپل کانادا به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند و در اصل این ویزا 10 ساله می باشد.
توجه: افرادی که در طی 10 سال گذشته در مراکز VAC مخفف Visa Application Center اقدام به انگشت نگاری کرده اند، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد ندارند.
چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟
معمولا دو گروه به راحتی ویزای مولتی 5 ساله کانادا را دریافت می نمایند
• افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
• پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.
اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت در ان روز تصمیم بگیرد با درخواست شما موافقت کند.
نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی در نامه ای که به وی ارسال میشود به شخص اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟
تجربه چندین ساله ما در زمینه اخذ ویزای کانادا توریستی معمولی و ویزای مولتیپل کانادا باعث میشود به این سوال شما پاسخ قطعی بلی را بدهیم.
در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به گروه کارشناسان مجرب و معتبر نیاز خواهید داشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

مدارک شناسایی و مدارک دارایی
• پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
• پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
• شناسنامه متقاضی
• اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
• اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
• گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
• گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
• ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵ با زمینه روشن که به تازگی گرفته شده باشد
• گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
مدارک کاری متقاضی
• گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی
مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )
• اساسنامه شرکت
• روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
• اظهار نامه ثبت شرکت
• آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
• پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
• آخرین برگه مالیاتی شرکت
• در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .
مدارک دعوت کننده
۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
• حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
• حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4 )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بادرود


25درصدتخفیف پاییزه


برای مدت محدود


برای کسب اطلاعات بیشترتماس بگیرید