ویزای اقامت از طریق تجارت و سرمایه گذاری

ویزای اقامت از طریق تجارت و سرمایه گذاری

 

 

گروه ويزاهاي تجاري وسرمايه گذاري:
ويزاهاي اين گروه به شما اجازه سرمايه گداري در داخل خاک استراليا را مي دهند و معمولا با اعتبار 4 ساله صادر مي شوند که درپاره از موارد نيز امکان تمديد آن به مدت 2 سال ديگر نيز وجود داردو شخص متقاضي مي بايستي حداکثرتا 2 سال بعداز ورود اقدام به داير نمودن تجارت موفق خود نمايدوچنانچه بتواند 2 سال موفقيت در تجارت مذکور نشان بدهد اقامت دائم استراليا به ابشان وخانواده ايشان تعلق مي گيرد.

ويزاهاي اين گروه شامل 3 نوع ويزا مي باشد:
ويزاي کلاس 188
ويزاي کلاس 888
ويزاي کلاس 132
از موارد فوق مورد اول به خاطر داشتن شرايط ساده تر مورد نظر اکثريت است

شرايط اخذ ويزاي کلاس 188:
1.داشتن موافقت حمايت يکي از ايالات يا دولت هاي منطقه اي استراليا
2.داشتن کسب و کاري درکشور محل اقامت ود که در2 سال مالي از4 سال مالي قبل از اعلام درخواست ويزا گردش مالي سالانه (فروش )اين بيزينس معادل 500عزاردلار استراليايي بوده و شما صاحب آن کسب باشيد.
داشتن اموال و درايي شخصي وتجاري معادل 800هزار دلار استراليايي که به صورت قانوني بدست امده باشداين دارايي ها مي تواند مجموع دارايي شما وهمسرتان باشد.
کسب امتياز لازم براي اقدام بر اساس امتياز بندي جديد
داشتن امادگي براي انتقال مبلغ ذکر شده در بند3 در مدت 2 سال پس از ورودتان به استراليا
درجهت راه اندازي کسب و کارتان.
سن شما بايد کمتراز 55 سال باشد.
توانايي زبان انگليسي شما بايد در حد آيلتس 5 باشد(درصورت تمايل به پرداخت هزينه هاي آموزش زبان انگليسي در استراليا ديگر نيازي به ارائه مدرک ايلتس نخواهيد داشت)

ويزاي جديد کار افريني استراليا:
به منظور جذب افراد با استعداد و خلاق جهت ايجاد اشتغال دولت استراليا يک نوع ويزاي جديد به نام ويزاي کار افريني را معرفي نموده است.اين نوع ويزادراستانه سال 2017 به عنوان بخشي از ويزاي کلاس 188 در دسترس قرار گرفته است.

براي اقدام از طريق اين ويزاي جديد کار افريني افراد نياز به 200هزاردلار استراليا دارند که برخلاف ساب کلاس هاي ديگر نيازي به نشان دادن زمينه کاري يا مقدار دارايي وجود ندارد.
متقاضيان اين نوع ويزا ابتدا بايد توسط يک ايالت يا ناحيه دولتي نامزد شده و ازطريق skillselect براي ويزا دعوت گردند.
اعتباراين ويزا 4 سال است و درصورت اثبات کارافريني امکان اقدام براي اقامت دائم استراليا ازطريق ويزاي 888 فراهم خواهد گرديد.

شرايط لازم براي دريافت ويزاي کار افريني استراليا به شرح زير است:
سن کمتر از 55 سال(افرادبالاي 55 سال درصورت نشان دادن سود اقتصادي حائز اهميت مي توانند براي اين ويزا اقدام نماييند)مدرک زبان معادل آيلتس با نمره 6 درهرمهارت
يافتن يک سرمايه گذار درخاک استراليا که واجد شرايط پياده سازي ايده مورد نظر باشد با حداقل 200 هزار دلار جهت سرمايه گذاري
نگه داري حداقل 30 درصد سود سرمايه گذاري در بيزينس مورد نظر
اسپانسري از طريق يک ايالت يا ناحيه در استراليا

بادرود


25درصدتخفیف پاییزه


برای مدت محدود


برای کسب اطلاعات بیشترتماس بگیرید